DATO: 21.06.2017 / KLOKKESLETT: 10:11

2 kommentar(er)
 

Ja, siden man hadde forhåndbestilt, så åpnet spillet seg for min del på fredagen etter jobb. Da er det også sånn at man har en ukes ferie, og selv om jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle falle for mitt eget konkurranse instinkt, så ble det vist det allikevel. Jeg kan allerede fortelle at jeg tapte, men bare på grunn av at jeg faktisk sover om natten, og det gjorde ikke han jeg "konkurrerte" mot!


(ler mange møter rundt bord ja..)

 

Jeg sparer bilde spammen litt, og kommer heller til det viktige; Hva synes jeg? Det simple svaret, etter å ha kommet meg gjennom hele MSQ'en, og et tonn med sidequests: Fantastisk! Og jeg likte heavensward nesten like godt, men de har nok en gang tatt til seg alt det folk har sagt at de ikke var helt fornøyd med der, og gjort det enda bedre nå! 

Ja, det var litt bugs i starten. En quest som man ikke kom forbi fordi det var så mange på en gang som ville inn der etc, og på Odin er det lange køer for å komme inn (de har satt opp to nye EU servere, og gode insentiver for å flytte, men så er det sånn at folk sitter litt fast der de er. Sånn er det bare) men sånn er det på en expansion, og det varer ikke så lenge. 

De har gjort en kjempejobb med lore, spesielt når det kommer til Azime Steppe, og jeg har helt ærlig funnet min nye favoritt karakter i hele spillet (sorry Haurcefant, savner deg uansett!) og slutten så langt: Oh my! (for noen som har spilt ff, så sier jeg bare Kefka)

Jeg har storkost meg gjennom en helg med heftig mengde spilletid, og nå, nå skal jeg kose meg med alt det andre mens man venter på at de skal åpne opp det nye omerådet med hus, og så håper jeg på litt flaks! Intil det er det gathering, crafting og mye annet som man skal henge fingrene i, og så kommer det nok snart en ny anima våpen runde, så da er det på han igjen!

Oh nå? Bildespam!

 

 


Kategori: Gamer-geek
Skrevet: 21.06.2017, 10:11Kommentarer

25.06.2017, kl.21:06
Nocebo

Det har vært morsomt i SB ,men det tok meg litt tid før jeg ble ferdig med MSQ(idag) siden jeg lvl Red mage (og de server problemene da^^) så da var det 50-60 først. Og jeg hadde i noe hastverk. Gleder meg til MSQ forsetter.

Hilsen en annen Odin spiller :)

var litt treg på avtrekkeren; http://imgur.com/wOOeo8R

26.06.2017, kl.10:59

Nocebo: Ja, koste meg jeg og, men historien dro meg ganske kjapt inn i det, og jeg startet jo på 60 med min paladin ^^
Hadde ferie, så klarte snike meg inn på morran, og så var det bare å ikke bli kicka ut sånn at man slapp unna kø :) Gleder meg masse til hva enn de har å vise oss framover ^^


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47858613
hits