DATO: 09.06.2017 / KLOKKESLETT: 16:39

2 kommentar(er)


Og som den simmeren jeg tross alt er så er det sånn at jeg bare må ha alle pakkene etc til dette spillet. Jeg kan vel ikke helt forklare hvorfor, men sånn har det alltid vert. Akkurat denne pakken skal jeg innrømme at jeg ikke hadde noen problemer med å kjøpe, da jeg har savnet litt mere ting å gjøre med barn og tenåringer. 


(Japp.. samler pakker jeg!)
 

Men hva kommer egentlig i denne pakken?

For de voksne kommer det en egen ny evne, nemlig den å være en god forelder (jeg skal inrømme at jeg spiller på engelsk, og ikke er 100% sikker på hva det heter på norsk). Det kommer opp et nytt valg når de voksne skal snakke med barna der de kan velge og berømme/rise og lignende ettersom hva barnet akkurat har gjort. 


(Litt megling mellom barna må til)
 

For barna og tenåringene har det et nytt system, der litt ettersom hva de gjør, og hvilke konskvenser foreldrene gir for dette så lærer de og mestre forskjellige ting. Så da blir det litt hva du vil gi barnet ditt mest av, da for eksempel et valg kan gi økt konfliktlæring men da mindre emosjonell kontroll. For meg gir det en dybde som barnedelen av Sims 4 har manglet en stund, noe som har gjort at jeg egentlig har brydd meg litt lite om barna i familien min. 

En annen ting jeg virkelig liker med pakken er at barna kan komme inn i faser. Det er alt fra de kan bli triste, til sinte, og glade. Og da kommer foreldrene inn i bildet, der de kan velge og ignorere det, eller prøve og hjelpe. Ikke det at det alltid hjelper og snakke med barna (som nok stemmer i det virkelige liv og) men det er jo lov til å gjøre et forsøk! Dagbøker er jo også morsomt, og simmene blir ganske så sure om noen andre faktisk prøver seg på å lese dem og blir tatt i det. Småbarn kan også rote noe veldig, og helle masse forskjellig på gulvet, noe som er rimelig morsomt å se foreldrene sin reaksjon på. Min bestemor i spillet liker ikke at ting er uryddig, så hun blir alltid sur og kjefter, mens pappaen egentlig syens det er like moro som ungen. Elsker at de bruker personlighetene til simmene når de legger til sånt.


(kanskje vanskelig å være empatisk når man er slem ;) )
 

Man får også telefonsamtaler fra skolen, der en situasjon forklares, og litt ettersom hvor flink man har blitt som forelder, så får man flere svarmuligheter, som igjen påvirker barnets utvikling. Det er noen av dem som er ganske rare, og jeg har tatt meg i å sitte og le av hva tenåringene mine kan få for seg og finne på. 

Fra skolen får også barna med seg et prosjekt hjem, eller om man vil gjøre flere kan man kjøpe dem i kjøpe modusen til spillet. Her kan du velge om barnet skal gjøre en god jobb, eller om de skal sette det sammen litt sånn slomsete. Foreldrene kan også hjelpe til, noe som jeg egentlig synes er ganske kult. Det er jo noe eget når pappaen din som er en gal vitenskapsmann sitter stille og rolig og bygger en bro sammen med jenta si!


 

Jeg synes dette er en god pakke, og om du liker og bruke tid med dine små sims barn, så er det bare å slå til. Jeg koser meg veldig med den, og selv om jeg fortsatt sitter og håper på pets, så skuffer ikke denne pakken på noen måte. Og det er litt for moro å se mine stakkars sim foreldre ha 3 tenåringer som alle sammen entrer hver sin fase!


Kategori: Gamer-geek
Skrevet: 09.06.2017, 16:39Kommentarer

09.06.2017, kl.18:44

Så gøy! Spørs om jeg må investere i denne spillpakken jeg også! :)

09.06.2017, kl.21:54

Elisa: Den er absolutt verdt det, min nye favoritt sammen med City Living så langt :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47845717
hits